Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Anna lahja, joka kestää

FRENN sustainable Christmas gift shop for men

Anna lahja, joka kestää

Anna vastuullisesti valmistettu ja pitkäikäinen lahja, joka tekee menevän miehen arjesta helpompaa ja mukavampaa. Teimme valinnan helpoksi ja kokosimme parhaat lahjavinkit samaan paikkaan.

Olemme tehneet kymmenen vuoden ajan töitä kestävämmän vaatteen ja helpomman arjen puolesta. Ei keksitty yhtään hyvää syytä, miksi mukavuus ja tyyli eivät voisi olla samassa paketissa. Siispä teimme niin.

Kannamme vastuun sanoistamme

Annamme kaikille tuotteillemme elinikäisen valmistustakuun. Meiltä löydät myös kattavat korjaus- ja kierrätyspalvelut, joiden avulla vaatteesta pidetään hyvää huolta pitkään.

Mallisto on suunniteltu Helsingissä ja valmistettu eettisesti eko-sertifioiduista eurooppalaisista materiaaleista lähituotantona Baltian maissa. Olemme saaneet kaksi kertaa peräkkäin parhaat pisteet Eettisen kaupan puolesta Eetti ry:n vastuullisuustutkimuksessa.

FRENN vastuullinen lahjakauppa ja tärkeimmät lahjavinkit, joiden avulla teet kiireisen miehen arjesta helpompaa ja mukavampaa.

Vastuullinen lahjakauppa on auki

  • Lahjaostoksilla on vaihto- ja palautusoikeus 9.1. asti
  • Ilmainen 1-2 työpäivän toimitus Suomessa yli 100 € ostoksille
  • Tyylikäs lahjapakkaus kaupan päälle myös nettikaupassa tilatessa

Tee nettikauppatilaus viimeistään tiistaina 19.12., jotta paketti ehtii perille varmasti ennen joulua.

Tutustu lahjakauppaan -> frennhelsinki.com/collections/gift-shop

 1. Laadukkaat ja pitkäikäiset merinoneuleet

Suomen ryhdikkäimmät neuleet syntyivät pitkässä prosessissa. Etsimme parhaat mahdolliset langat, istuvuudet ja itse testattiin. Näitä kehtaa myydä. 

Neule jos mikään on helppo antaa lahjaksi, sillä siinä oikea koko ei ole niin millin päälle kangastuotteisiin verrattuna. Neule joustaa ja muotoutuu päällä. Neule elää mukana arjen muutoksissa. Joskus se voi olla hieman napakampi, joskus hieman väljempi isäntänsä mukaan.

Täydellistä mukavuutta
Merinovilla on mukavan joustava päällä ja palautuu alkuperäiseen muotoonsa itsestään. Se on kevyt ja sopii siten ympärivuotiseen käyttöön. Merinovilla voi imeä itseensä jopa 35% painonsa verran kosteutta ilman, että se tuntuu märältä. Siksi merinovillaneule tuntuu aina mukavan kuivalta ja lämmittää.

Valitse neule käytön mukaan
Elias on klassikoiden klassikko. Se on upeasti istuva ja korvaa tarvittaessa pikkutakin. Eero on paitamainen neule ja hieman Eliasta rennompi ja kevyempi. Eeroa voi myös pitää t-paidan tai kauluspaidan kanssa. Daniel on varma valinta miehelle kuin miehelle. Tämän perusneuleen pääntie ja resorit on neulottu kaksinkertaisiksi, jolloin senkin kestävyys on taattu.

Parhaat langat
Kaikki neuleemme neulotaan samasta 100% extra fine merinolankalaadusta. Villa on peräisin Australiasta ja Uudesta-Seelannista, mistä löytyy maailman parasta merinovillaa kasvavat merinolampaat.

Sekä neuletehtaamme Savitas Stiliuksen että meidän omien kokemustemme perusteella italialaisen Miroglion villalanka on markkinoiden parhaita merinovillalaatuja. Sillä neule pysyy muodossaan, eikä pinta nyppyynny kovemmassakaan käytössä. Testattu on.

Parasta iholle
Merinovillassa on kaikki villan hyvät ominaisuudet ilman sitä yhtä huonoa: Ei tarvitse pestä usein, pitää muotonsa, hajut lähtee tuulettamalla ja on hyvä värien pysyvyys. Eikä muuten kutita ihoa.

Merinovilla on uusiutuva luonnonmateriaali, joka on helppo kierrättää. Villa maatuu luonnossa muutamassa vuodessa.

Tutustu neulemallistoon -> frennhelsinki.com/collections/gift-shop

 2. Monikäyttöiset asusteet 

Meidän merinopipot ja -huivit on neulottu samasta pitkäkuituisesta villalankalaadusta kuin kaikki muutkin neulemallistomme tuotteet. Emme ole tinkineet laadusta tässäkään kohtaa. Tästä syystä uskallamme luvata, että pipo ei kutita ihoa ja huivit pysyvät siistin näköisinä pitkään parransängestä huolimitta. Toki mikään villalanka ei kestä jatkuvaa hinkkaamista.

Kestävät puuvillasukat 
Sukkien kuviot on suunnitellut suomalainen taiteilija Stig Baumgartner. Kaikki FRENNin vaatteissa ja asusteissa olevat kuviot ovat aina suomalaista suunnittelua.

Puuvillalanka on peräisin Italiasta ja kuvioneuloksen ansiosta sukka on normaalia paksumpi ja näin myös kestävämpi. Kokemuksesta voimme kuitenkin kertoa, että jos miehen jalkapohjat ovat kuin raastinraudat, mikään sukka ei kestä. Tällöin oiva lahja sukkien lisäksi on jalkahoito.

Tutustu asusteisiin -> frennhelsinki.com/collections/gift-shop

FRENN vastuullinen lahjakauppa, jonka lahjavinkit tekevät kiireisen miehen arjesta helpompaa ja mukavampaa.

 3. Lahjakortti on helppo valinta

Jos et ole varma mitä lahjan saaja haluaisi tai et ole varma hänen oikeasta koostaan, lahjakortti on oikea valinta. Se on helppo ostaa nettikaupasta tai myymälästä sekä käyttää joko verkossa tai myymälässä. 

Voit ostaa lahjakortin valitsemallesi summalle 50€:asta ylöspäin viidenkympin välein. Mikäli haluat lahjakortin jollekin tietylle summalle tai tuotteelle, onnistuu sekin myymälässä käsin kirjoittaen. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta.

Näin digitaalinen lahjakortti toimii
Osta lahjakortti nettikaupassa ja saat sen sähköpostiisi. Voit printata A4 muotoisen lahjakortin itse ja antaa sen saajalle kirjekuoressa. Tai voit välittää sähköpostilla tulleen lahjakortin suoraan lahjan saajalle. Kätevää kuin mikä.

Osta lahjakortti -> frennhelsinki.com/collections/gift-card

Tyylikäs lahjapakkaus kaupan päälle

Kun ostat lahjan nettikaupassa tai myymälässä, saat aina tyylikkään lahjapakkauksen kaupan päälle. Myymälässä pakkaamme lahjan valmiiksi. Nettikaupassa klikkaa itsellesi ilmainen pakkaus ja pakkaamme sen samaan lähetyspussiin ostostesi kanssa. Voit pakata lahjan pakettiin itse ne saatuasi. Näin sinun ei tarvitse lähteä erikseen lahjapakkausostoksille.

Tutustu vastuulliseen lahjakauppaan -> frennhelsinki.com/collections/gift-shop

Asiakaspalvelu auttaa
Jos sinulla on kysyttävää mistä vaan lahjaostoksiin liittyvästa tai tarvitset apua oikean koon valinnassa, soita tai laita sähköpostia. Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelumme on avoinna ti-pe 12-18 ja la 11-16.

Sähköposti: info@frennhelsinki.com
Puhelin: 040 777 1943

Mukavaa ja rentouttavaa joulun odotusta!

FRENN – 10 vuotta suomalaista miestenvaatetta

#yksinkertaistaelämäsi #simplifyyourlife #ostapieneltä #tuepaikallista #vastuullinenvalinta

Read more

10 vuotta suomalaista miestenvaatetta
News

10 vuotta suomalaista miestenvaatetta

10 vuotta eikä suotta – Helsinkiläinen miestenvaatemerkki FRENN jatkaa vastuullisuuden pioneerina.

Read more
Maailman mukavimmat housut
Style and material advice

Maailman mukavimmat housut

Kiristääkö vyötäröltä? Laitettiin taakse joustovyötärö, kun itselläkin meinasi jäädä housut käyttämättä kaapin perukoille. Nyt ne ovat mukana arjessa tilanteessa kuin tilanteessa ja pysyvät siistin...

Read more