Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Maailman mukavimmat housut

Maailman mukavimmat housut

Maailman mukavimmat housut

Kiristääkö vyötäröltä? Laitettiin taakse joustovyötärö, kun itselläkin meinasi jäädä housut käyttämättä kaapin perukoille.

FRENNin housut ovat mukana arjessa tilanteessa kuin tilanteessa ja pysyvät siistin näköisinä. Vyönkin voi laittaa päälle tarvittaessa. Tehtiin meidän housuista mukavia käyttää.

Mukavuutta tyyliä unohtamatta

Mukavuus syntyy tuotteen oikeasta mitoituksesta ja kaavoituksesta sekä kankaan joustavuudesta. Osa kankaista on sidoksensa ansioita mukavan joustavia ja osassa kankaissa on pari prosenttia laadukasta elastaania, joka lisää esimerkiksi housujen mittapysyvyyttä. Housut pysyvät hyvännäköisinä pidempään eikä niihin tule niin helposti polvipusseja. Näin laadukkaita ja monikäyttöisiä vaatteita kehtaa pitää myös töissä pitkään. 

Seppo-housut moneen menoon

Kapealinjaisissa Seppo-housuissa on joustovyötärö takana, jolloin housut ovat todella mukavat käyttää. Ne näyttävät siisteiltä ja uskottavilta edestäpäin. Sepoissa on vyölenkit, joten niitä voi pitää myös vyön kanssa tilanteen mukaan. Ilman vyötä Seppo-housut ovat kuin mukavan rennot verkkarit. Villakankaasta tehdyt housut eivät myöskään rypisty. Kaikki Seppo-housut on kotona konepestäviä.

Laadukkaat eko-sertifioidut materiaalit

Housumalliston eko-sertifioidut kankaat ostetaan Italiasta ja Turkista. Suunnittelija ja FRENNin toinen perustaja Antti Laitinen valitsee jokaiseen tuotteeseen juuri siihen käyttöön sopivimman kankaan. Näin kankaan rakenne ja vaatteen muoto toimivat keskenään parhaalla mahdollisella tavalla.

Rento luomupuuvilla
Kaikki malliston luomupuuvillahousut on valmistettu Turkissa tai USA:ssa kasvatetusta GOTS- ja Öko-Tex 100 -sertifioidusta luomupuuvillasta. Malliston puuvillachinos- ja denimhousut on ommeltu Turkissa kudotuista kankaista. Kaikissa luomupuuvillakankaissa on mukana 2% elastaania, joka tekee housuista mukavammat käyttää eikä niihin tule niin helposti polvipusseja.

Rypistymätön villa
Italiassa kudottu villakangas on erittäin laadukas eikä rypisty kovemmassakaan käytössä. Kankaassa on 98% villaa ja 2% elastaania. Kankaan twill-sidos ja elastaani tekevät kankaasta mukavan joustavan. Näin myös housut palautuvat käytön jälkeen alkuperäiseen mittaansa ja pitävät muotonsa parempana pidempään. Kankaassa käytetty villa on mahdollista jäljittää lammastilalle asti Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

MITTAKORJAUSPALVELU HIOO VAATTEET JUURI SINULLE SOPIVIKSI

Oikean kokoinen ja muotoinen vaate näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Meistä jokainen on eri mallinen, ja näin se kuuluu ollakin. Siksi FRENNin vaatteet on suunniteltu muokattaviksi ja korjattaviksi.

Katsomme vaatteen aina käyttäjän päällä, ja teemme tarvittavat mittakorjaukset, kuten lahkeen pituuden muutos suuntaan tai toiseen. Näin sinä olet tyytyväinen ja tunnet uuden vaatteen omaksesi jo alusta alkaen.

ELINIKÄINEN VALMISTUSTAKUU

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin, ja siksi uskallamme antaa kaikille tuotteillemme elinikäisen valmistustakuun. Jos vaatteessa on jokin valmisturvirhe, korjaamme sen tai vaihdamme uuteen. Sinä puolestasi huolehdit siitä, että vaatetta käytetään ja pestään oikein.

Tutkitusti vastuullinen
Me FRENNillä kannamme vastuun sanoistamme. Saimme kaksi vuotta peräkkäin parhaat pisteet Eettisen kaupan puolesta Eetti Ry:n vastuullisuustutkimuksessa, jossa käytiin läpi 35:n suomalaisen vaatemerkin ilmasto-, ympäristö- ja ihmisoikeustyötä sekä läpinäkyvyyttä.

Tutustu maailman mukavimpiin housuihin -> frennhelsinki.com/collections/jackets-trousers

FRENN – Simplify your life

#frenn #frennhelsinki #yksinkertaistaelämäsi #simplifyyourlife #onesustainablewardrobe #ostapieneltä #tuepaikallista #vastuullinenvalinta

Read more

FRENN sustainable Christmas gift shop for men
Style and material advice

Anna lahja, joka kestää

Anna lahja, joka tekee kiireisen miehen arjesta helpompaa ja mukavampaa. Kokosimme kolme tärkeintä ja helpointa lahjavinkkiä, joista on iloa pitkään.

Read more
Luomupuuvilla - mallisto laajeni entisestään
Style and material advice

Luomupuuvilla - mallisto laajeni entisestään

Luomupuuvillamallistomme laajeni entisestään. Kaikki tämän kevään uudet puuvillatuotteet on valmistettu Turkissa tai USA:ssa kasvatetusta sertifioidusta luomupuuvillasta.

Read more