Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Kerrosta kestävästi

FRENN sustainable layers made from recycled materials for cool weather

Meiltä miehiltä vaaditaan paljon. Pitää olla pehmeä ja uskottava samaan aikaan. Otimme haasteen vastaan.

Suomen kestävimmät kerrokset syntyivät monen vuoden työn tuloksena. Etsimme jokaiseen vaatteeseen parhaat mahdolliset materiaalit, mukavimmat istuvuudet ja itse testattiin. Näin tehtiin ekologisimmat ja toimivimmat kerrokset arjen eri tilanteisiin.

Pukeudu sään mukaan

Säiden kylmetessä on hyvä ottaa käyttöön kaikki vaatekerrokset. Niin on tehty aina. Jo muutamalla monikäyttöisellä ja pitkäikäisellä vaatekappaleella pärjäät pitkälle. Säässä kuin säässä.

Kun materiaalit ja istuvuudet ovat kohdillaan, eri vaatekappaleita ja kerroksia on helppo yhdistellä keskenään päivän ja sään mukaan. Mikään ei ole liian formaalia tai rentoa yhdessä käytettäväksi. Ajattomiin klassikoihin voi yhdistellä kauden uusia värejä, ja parkatakin alle on helppoa sujauttaa toppaliivi lämmikkeeksi. Kaikki aina tyylillä mukavuutta unohtamatta.

Vastuulliset eurooppalaiset materiaalit

Suunnittelijamme Antti Laitinen valitsee jokaiseen tuotteeseen juuri siihen sopivan kankaan niin, että käyttömukavuus on taattu ja tuote on helppohoitoinen. Esimerkiksi kaikki housumme ovat kotona konepestäviä. Vanhan ajan hyvä laatu on tekemisen ytimessä. Vain niin tuote kestää käyttöä pitkään.

Sertifikaatit takaavat 
Kaikilla malliston kankailla on jokin kansainvälinen sertifikaatti takaamassa mahdollisimman ekologisen ja eettisen tuotannon. Ulkotakit ja toppaliivit valmistetaan Global Recycle Standard eli GRS-sertifioiduista kierrätyspolyesteristä ja kierrätysvillasta. Kaikki malliston puuvillatuotteet on tehty Global Organic Textile Standard eli GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Neuleet neulotaan Responsible Wool Standard eli RWS-sertifioidusta extra fine merinovillasta.

Tarkat tuotekohtaiset materiaali- ja valmistustiedot löydät jokaisen tuotteen tuotesivulta.

Funktionaalisuus helpottaa

Eri vaatekerroksilla on kullakin oma tehtävänsä. Alin vaatekerros hengittää ja tuntuu hyvältä ihoa vasten. Keskikerros lämmittää ja on mukavan joustava. Ulkokerros pitää tuulen ja veden ulkona. Kun näitä eri kerroksia yhdistelee eri tavoin, syntyy jokaiseen päivään sopiva kokonaisuus. On mukava olla ja liikkua, ja pysyt lämpimänä.

Kun kaikki kerrokset on suunniteltu niin, että niitä on helppo ja mukava käyttää keskenään, syntyy monikäyttöinen vaatekaappi arjen eri tilanteisiin.

Elinikäinen valmistustakuu

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin, ja siksi uskallamme antaa kaikille tuotteillemme elinikäisen valmistustakuun. Jos vaatteessa on jokin valmisturvirhe, korjaamme sen tai vaihdamme uuteen. Sinä puolestasi huolehdit siitä, että vaatetta käytetään ja pestään oikein.

Ilman viherpesua
Me FRENNillä kannamme vastuun sanoistamme. Saimme toista vuotta peräkkäin parhaat pisteet Eettisen kaupan puolesta Eetti Ry:n vastuullisuustutkimuksessa, jossa käytiin läpi 35:n suomalaisen vaatemerkin ilmasto-, ympäristö- ja ihmisoikeustyötä sekä läpinäkyvyyttä.

Tutustu mallistoon -> frennhelsinki.com/collections/collection

FRENN – Simplify your life

#frenn #frennhelsinki #simplifyyourlife #onesustainablewardrobe #ostapieneltä #tuepaikallista #vastuullinenvalinta

Read more

FRENN MAN Tommi Korpela on suomalaisen miehen tunteiden tulkki, joka haluaa erottua massasta.
FRENN Men

Tommi Korpela – Rento erottuja

Tommi Korpela on koko kansan rakastama suomalaisen miehen tunteiden tulkki, joka haluaa erottua massasta. Monipuolisuus teki Tommista Suomen tunnetuimman miesnäyttelijän.

Read more
Mukavimmat juhlapuvut
Style and material advice

Mukavimmat juhlapuvut

Meiltä saat tyylikkäitä juhlavaatteita rennolla otteella. Lopetetaan se turha juhlissa jäykistely. Ei keksitty yhtään hyvää syytä, miksi mukavuus ja tyyli eivät voisi olla samassa paketissa. Siispä...

Read more