Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Luomupuuvillamallisto laajeni

Luomupuuvillamallisto laajeni

Luomupuuvillamallisto laajeni

Luomupuuvillamallistomme laajeni entisestään. Kaikki tämän kevään uudet puuvillatuotteet on valmistettu Turkissa tai USA:ssa kasvatetusta GOTS- ja Öko-Tex 100 -sertifioidusta luomupuuvillasta.

Kankaat ja neulokset valmistetaan Suomessa, Saksassa ja Portugalissa. Kaikki t-paitojen materiaali neulotaan Suomessa Orivedellä. Vaatteet ommellaan lähituotantona Latviassa. FRENN sai toista vuotta peräkkäin parhaat pisteet Eetti ry:n vastuullisuusselvityksessä viime joulukuussa.

Kerromme avoimesti jokaisen tuotteen nettisivulla missä tuotteen materiaali, ja itse tuote on valmistettu.

Lue lisää vastuullisuudesta-> frennhelsinki.com/pages/sustainability 

SERTIFIKAATIT, JOIHIN VOIT LUOTTAA

The Global Organic Textile Standard eli GOTS-luomusertifikaatti on tunnettu globaalisti. Sertifikaatti pitää sisällään korkean tason ympäristövaatimukset liittyen tuotteen koko elinkaareen kuidun kasvatuksesta ompeluun asti. GOTS-sertifikaatti pitää sisällään myös valmistuksen aikaisen sosiaalisen vastuun. Näin voit luottaa, että tuotteet on valmistettu vastuullisesti alusta loppuun asti sekä ympäristö että työolot huomioiden.

Öko-Tex 100 -sertifikaatti
Käyttämillämme materiaaleilla on myös Öko-Tex 100 -sertifikaatti, joka takaa, että materiaalit ja kankaat ovat ystävällisiä sekä ympäristölle että käyttäjälle. Materiaaleissa ei ole haitallisia kemikaaleja, joten ne ovat turvallisia ihoa vasten.

SERTIFIOIDUN LUOMUPUUVILLAN HYÖDYT

  • Kasvit ovat GM-vapaita
  • Luomupuuvillan kasvatuksessa ei käytetä kemiallisia lannoitteita
  • Luomupuuvilla ei sisällä haitallisia kemikaaleja
  • Viljelyssä käytetään vähemmän vettä
  • Värjäyksessä ei käytetä haitallisia kemikaaleja
  • Materiaali on turvallinen ihoa vasten, eikä se ole allergisoiva
  • Vähentää päästöjä pienemmän energiatarpeen takia
  • Ekologinen ja eettinen tuotantoketju alusta loppuun asti
  • Paremmat työolot ja lapsityökielto
  • Parempi toimeentulo puuvillan kasvattajalle

KLASSIKOT JA KEVÄÄN UUTUUDET

Klassikot ovat FRENNin malliston ydin ja sielu. Suurin osa klassikoista on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Monikäyttöiset, helposti yhdisteltävät ja pitkäikäiset tuotteet kestävät aikaa ja käyttöä. Henri-t-paita on yksi näistä vaatekaapin peruskivistä. 

Henri-t-paita ommellaan Suomessa valmistetusta luomupuuvillaneuloksesta, joka pestään ennen t-paidan ompelua. Näin Henri ei kutistu ensimmäisessä kotipesussa. Lupaamme myös, että saumat pysyvät suorina pesusta pesuun.

Denimmalliston Jere-takki, Seppo-housut ja Sampo-housut on valmistettu myös GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.

Yhdistele työhön ja vapaa-aikaan
Yhdistele jo vaatekaapissa olevia klassikoita kevään uutuuksiin. Näin yhdisteltävien asukokonaisuuksien määrä kasvaa muutamalla uudella tuotteella moninkertaiseksi. Eri vaatekappaleita voi yhdistellä hieman rennommin tai formaalimmin tilanteen mukaan. Löydät FRENNin mallistosta sopivat asukokonaisuudet sekä työhön että vapaa-aikaan.

Luomupuuvillasta valmistetut Seppo-housut saivat tänä keväänä seurakseen Sampo-housut sekä Jesse-paitatakin ja kolmenappisen Jarkko-pikkutakin. Nämä kaikki ovat samaa laadukasta Saksassa kudottua luomupuuvillatwilliä, joka on päällä mukavan joustava. Väreinä ovat hiekanbeige ja oliivinvihreä, joita en helppo yhdistellä myös keskenään.

SUOMALAISTA KUVIOSUUNNITTELUA

Kevään uutuusprintti on Iiro A. Ahokkaan suunnittelema. Kaikki FRENNin malliston kuviot on suomalaisten suunnittelijoiden ja taiteilijoiden käsialaa. Niitä et saa mistään muualta.

MUKAVUUTTA JA LAATUA

Tyylikäs ei tarkoita epämukavaa, ja mukavuus ei tarkoita huonoa laatua. Yhdistämme tyylin, mukavuuden ja laadun parhaan hinta-laatusuhteen omaavaksi tuotteeksi. Malliston rennommat vaatteet, kuten Felix-collegepaita ja Hemmo-jerseypaita näyttävät ryhdikkään siisteiltä, mutta ovat samalla erittäin mukavia päällä. 

Elinikäinen valmistustakuu
Lupaamme, että FRENNin vaatteet kestävät oikein huollettuina pesusta pesuun. Siksi uskallamme antaa mallistomme vaatteille elinikäisen valmistustakuun. Jos tuotteessa on valmistusvirhe, me korjaamme ja korvaamme. Annamme mielellämme parhaat vinkit pitää lempivaate hyvänä pitkään.

Katso huoltovinkit -> frennhelsinki.com/pages/care

TUTUSTU MALLISTOON

Kevään uutuudet -> frennhelsinki.com/collections/new-arrivals

Klassikkomallisto -> frennhelsinki.com/collections/classics

Read more

FRENN on jälleen paras vaatemerkki Eetti ry:n vastuullisuusraportissa
News

FRENN on jälleen paras vaatemerkki Eetti ry:n vastuullisuusraportissa

FRENN sai parhaat pisteet Eettisen kaupan puolesta ry:n vuosittaisessa vastuullisuusvertailussa jo toisen kerran peräkkäin.

Read more
Teemme hyviä t-paitoja
Style and material advice

Teemme hyviä t-paitoja

Mistä tunnistaa hyvän t-paidan? Siitä, että se kestää käyttöä ja pesuja, ja on mukana arjessa pitkään. Asiat ovat aika yksinkertaisia kunhan vaan haluaa tehdä ne hyvin ja vastuullisesti. Laatu synt...

Read more