Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Unohda jäykkyys

Unohda jäykkyys

Meiltä miehiltä vaaditaan paljon. Pitää olla pehmeä ja uskottava samaan aikaan. Otimme haasteen vastaan.

Meiltä saat kunnon työvaatteita rennolla otteella. Lopetetaan se palavereissa jäykistely. Ei keksitty yhtään hyvää syytä, miksi mukavuus ja tyyli eivät voisi olla samassa paketissa. Siispä teimme niin.

Puku joka tuntuu verkkareilta

Suunnittelijamme Antti Laitinen valitsee jokaiseen tuotteeseen juuri siihen sopivan kankaan niin, että käyttömukavuus on taattu ja tuote on helppohoitoinen. Kaikki housumme ovat kotona konepestäviä. Mitä muuta laadukkailta työvaatteilta voi odottaakaan.

Mukavuus syntyy tuotteen oikeasta mitoituksesta ja kaavoituksesta sekä kankaan joustavuudesta. Osa kankaista on sidoksensa ansioita mukavan joustavia ja osassa kankaissa on pari prosenttia laadukasta elastaania, joka lisää esimerkiksi t-paidan mittapysyvyyttä. Elastaanin ansiosta housut pysyvät hyvännäköisinä pidempään eikä niihin tule niin helposti polvipusseja. Näin laadukkaita vaatteita kehtaa pitää myös työssä pitkään.

Elias-neuletakki korvaa pikkutakin
Elias on meidän klassikko jo vuodesta 2015. Pikkutakin kaavalla neulottu Elias on luotettava kumppani myös työpäivään. Laadukas extra fine merinovillalanka ei nyppyynny ja kudotun kankaan omainen Milano rib -sidos takaa sen, että neuletakki pitää muotonsa ja kokonsa eikä veny kovemmassakaan käytössä. Elias taipuu rennosta illanvietosta tiukempaankin työtapaamiseen.

Seppo-housut
Kapealinjaiset Seppo-housuissa on joustovyötärö takana, jolloin housut ovat todella mukavat käyttää. Ne näyttävät siisteiltä ja uskottavilta edestäpäin. Sepoissa on vyölenkit, joten niitä voi pitää myös vyön kanssa tilanteen mukaan. Ilman vyötä Seppo-housut ovat kuin mukavan rennot verkkarit. Villakankaasta tehdyt housut eivät myöskään rypisty. Kaikki Seppo-housut on kotona konepestäviä.  

Yhden vaatekaapin taktiikalla

Koko mallisto on suunniteltu niin, että eri vaatekappaleita on helppo yhdistellä arjen eri tilanteisiin. Joko hieman rennommin vapaa-aikaan tai formaalimmin työpäivään. Mikään ei ole liian rentoa tai tiukan pönöttävää. 

Valitse perustuotteet klassikkomallistosta ja yhdistele niihin tarpeen ja maun mukaan kauden uutuuksia. Kaikki sopivat käytettäväksi keskenään niin materiaalien kuin väriensäkin puolesta. Klassikot ovat jatkuvia perustuotteita, jotka ovat tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. Ne kestävät aikaa ja käyttöä pitkään.

Yhdistele rohkeasti
Toimiva ja monikäyttöinen vaatekaappi rakentuu pala kerrallaan ja mikään ei vanhene ennen aikojaan. Mieti mitä oikeasti tarvitset omaan arkeesi.

Parit housut, muutama hyvä t-paita, kauluspaita sekä pari neuletta niin sinulla on helposti viitisentoista eri asukokonaisuutta arjen eri menoihin. 

Oletko jo testannut luomua?

Luomu tuntuu mukavammalta. Jos et ole vielä testannut, hoida homma pikimmiten. Meiltä löydät t-paidat, housut, kauluspaidat ja pikkutakit, joita on muutama erilainen eri vartalotyypin mukaan.

Kaikki mallistossa olevat puuvillavaatteet on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. GOTS-sertifikaatti tarkoittaa sekä ekologisempaa kasvatusta että eettisempiä työoloja koko prosessin aikana.

Vastuullinen valmistus ei kuitenkaan takaa käyttömukavuutta tai pitkäikäisyyttä. Siksi olemme todella tarkkoja siitä, että kangas on mukava päällä ja että se kestää myös pesuja. Vanhan ajan hyvä laatu on meille sydämen asia.

Elinikäinen valmistustakuu

Olemme valinneet yhteistyökumppanimme tarkoin, ja siksi uskallamme antaa kaikille tuotteillemme elinikäisen valmistustakuun. Jos vaatteessa on jokin valmisturvirhe, korjaamme sen tai vaihdamme uuteen. Sinä puolestasi huolehdit siitä, että vaatetta käytetään ja pestään oikein.

Tutkitusti vastuullinen
Me FRENNillä kannamme vastuun sanoistamme. Saimme toista vuotta peräkkäin parhaat pisteet Eettisen kaupan puolesta Eetti Ry:n vastuullisuustutkimuksessa, jossa käytiin läpi 35:n suomalaisen vaatemerkin ilmasto-, ympäristö- ja ihmisoikeustyötä sekä läpinäkyvyyttä.

Tutustu syksyn uutuuksiin -> frennhelsinki.com/collections/autumn-arrivals

FRENN – Simplify your life

#frenn #frennhelsinki #simplifyyourlife #onesustainablewardrobe #ostapieneltä #tuepaikallista #vastuullinenvalinta

Read more

Mukavimmat kesäasut
Style and material advice

Mukavimmat kesäasut

Nyt on aika nauttia kesästä ja uusia vaatekaapin sisältöä. Suunnittelijamme Antti Laitinen valitsee jokaiseen tuotteeseen juuri siihen sopivan kankaan niin, että käyttömukavuus on taattu ja tuote ...

Read more
FRENN ryhdistäydy rennosti Elmo extra fine merino wool cardigan blue
Style and material advice

Ryhdikkäimmät merinoneuleet

Suomen ryhdikkäimmät neuleet syntyivät pitkässä prosessissa. Etsimme parhaat mahdolliset langat, istuvuudet ja itse testattiin. Nyt näitä kehtaa myydä.

Read more