Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon

FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon

FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon

Päätimme lyödä hynttyyt yhteen M Roomin kanssa ja laittaa miehet komeiksi kesän juhliin. Nyt jos koskaan haluamme nauttia kesän tunnelmista ja läheistemme seurasta rajoitukset huomioiden. 

M Room on uuden ajan suomalainen parturiketju ja FRENN vaatettaa modernin kaupunkilaisen arkeen ja juhlaan. M Roomia ja FRENNiä yhdistää kirkkaasti yksi asia: halu olla suunnannäyttäjä ja toimia moottorina miesten itsevarmuudelle.

Huoliteltu leikkaus hiuksissa ja parrassa on miehen tyylin perusta

Päivitetty hiustenleikkaus on aina paras asuste uudelle tyylille. Jos peilikuva näyttää mielestäsi talven jäljiltä harmaalta ja väsyneeltä, on aika freesata look. Skarppi hiustenleikkaus ja kasvojen muotoa korostava parta tuo esille luontaista komeutta sekä nostaa itsevarmuuden uudelle tasolle. Parran muotoilulla voi tarvittaessa helposti myös karistaa talven aikana tulleen lisäkilon piiloon ja vahvistaa kasvojen muotoa sekä leukalinjaa. M Room tarjoaa myös erilaisia värikäsittelyjä hiuksille niin terasseille kuin juhliin sopivaksi.

FRENN x M Room: miehet kesäkuntoon

M Roomin tarina

M Roomin tarina alkoi vuonna 2008 Tampereella partureiden intohimosta alaan. Tällöin Suomen parturi-kampaamoala oli kehittynyt täysin naisten tarpeiden ympärille ja moni oletti, että miehille ei ollut tarvetta tarjota omia palveluita. M roomilaiset uskoivat, että miehet ansaitsevat enemmän ja ensimmäinen parturipalveluiden ympärille suunniteltu M Room avattiin.

M Room tarjoaa monipuolisia parturipalveluita ja tuotteita, jotta jokaisen miehen olisi vaivatonta näyttää ja tuntea olonsa hyväksi. Vuonna 2010 lanseerattiin oma M Room –tuotesarja, jonka keskiössä oli kotimaisesti ja vastuullisesti tuotetut M Room -hius-, parta-, ja ihonhoidon tuotteet.

Kaikessa mitä M room tekee on halu luoda asiakkaille entistä parempi parturikokemus ja samalla kehittää alaa kohti vastuullisempaa toimintaa. Visiona on, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen johtaa paremmin voivaan maailmaan.

FRENN x M Room: miehet kesäkuntoon

Yhdistele klassikoita kesän uutuuksiin

FRENNin mallisto koostuu ajattomista klassikoista ja niitä piristävistä kauden uutuuksista. Niissä on mukana uusia värejä ja kuvioita, jotka tehdään aina yhteistyössä suomalaisen suunnittelijan tai taiteilijan kanssa. Tämä kesän pellavapaidoissa näkyy palkitun taiteilijan Stig Baumgartnerin käden jälki.

Laadukkaat luomupuuvillasta tai bambuviskoosista valmistetut t-paidat ja merinovillaneuleet kestävä käyttöä vuodesta toiseen ja pysyvät siistin näköisinä myös työpäivään. FRENNin t-paidat sopivat siistin kaula-aukkonsa ansioista myös pikkutakin kanssa käytettäväksi. Neuleet eivät nyppyynny ja pitävät muotonsa myös pitkään. 

Kuvat @heysocialcocktail

M Roomin 15% etu FRENNin asiakkaille

Yhteistyön kunniaksi M Room tarjoaa FRENNin asiakkaille 15% edun valitsemastasi palvelusta tai tuotteesta parturiliikkeessä sekä verkkokaupassa koodilla MROOMXFRENN kesäkuun loppuun saakka. Etu ei koske lahjakortteja tai jäsenyyksiä.

Löydä lähin parturisi ja käy ostoksilla M Roomin verkkokaupassa!

Verkkokauppa 👉🏼 mroom.com

Miehet kesäkuntoon itsevarmuuden voimin. Seuraa @frennhelsinki & @mroom_official Instagramissa, niin olet hereillä yhteistyöstämme. Vinkkejä tulossa!

Mallit oldfarts.fi

Komeata kesää!
FRENN x M Room

 

Read more

Nolla restaurant Luka Balac Nolla to go take-away FRENN
FRENN Men

Luka Balac – Host of Happiness

Luka is running Nolla restaurant with his three friends in Helsinki Punavuori area. Nolla is pioneer in zero waste cooking in Finland.

Read more
FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon – modulaarinen mallisto
Style and material advice

FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon – modulaarinen mallisto

Mikäli kiinnostaa olla tänä kesänä katujen katseenvangitsija, ota nämä M Roomin ja FRENNin komeuden hoito- ja vaatevinkit huomioon.

Read more