Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon – mittakorjauspalvelu

FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon – mittakorjauspalvelu

FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon – mittakorjauspalvelu

Vielä on kesää jäljellä ja aikaa satsata komeudenhoitoon. M Room x FRENN -yhteistyöllä on ollut yksi päämäärä. Inspiroida miehiä laittamaan itsensä kesäkuntoon itsevarmuuden voimin. Nauti kesästä!

M Room on uuden ajan parturiketju ja FRENN vaatettaa modernin kaupunkilaisen arkeen ja juhlaan. Päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja auttaa sinua laittamaan itsesi komeaksi kesän juhliin.

Rentoa juhlapukeutumista mukavuutta unohtamatta

FRENNin kaikki pikkutakit ja housut ovat erittäin mukavia käyttää kevyen rakenteensa ja tarkoin valittujen materiaaliensa ansiosta. Pikkutakeissa on vuori vain hihoissa mikä helpottaa pukemista, mutta itse vartalon osuus on vuoriton. Tämä tarkoittaa sitä, että takki on mukavan joustava päällä eikä se hiosta. Villasekoitekangas ei myöskään rypisty.

Helppohoitoisuutta kotikonstein

Kaikki housut ovat kotona konepestäviä, mikä helpottaa arkea. Seppo-housuissa on joustovyötärö takana mutta edestä ne näyttävät kuin miltä tahansa siistiltä housulta. Voit käyttää Seppo-housuja joko vyön kanssa tai ilman.

Joustovyötärö takaan todellisen käyttömukavuuden kun joudut esimerkiksi ajamaan autoa tai istumaan koneen ääressä työpäivän aikana. Kesällä voit kääriä lahkeet ja laittaa pellavapaidan päälle. Olet valmis illanviettoon rennon tyylikkäänä.

Mittakorjauspalvelu hioo vaatteen sinulle sopivaksi

Oikean kokoinen ja muotoinen vaate näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Meistä jokainen on eri mallinen, ja näin se kuuluu ollakin. Siksi FRENNin vaatteet on suunniteltu muokattaviksi ja korjattaviksi.

Katsomme aina vaatteen käyttäjän päällä ja teemme tarvittavat mittakorjaukset kuten hihan tai lahkeen pituuden muutos ja vyötärön ympäryksen muutos suuntaan tai toiseen. Näin asiakas on tyytyväinen ja tuntee uuden vaatteensa omaksi jo alusta alkaen. Jos vaatteeseen tulee jotain vikaa, korjaamme sen. Kaikilla vaatteillamme on elinikäinen takuu.

 

Huoliteltu leikkaus hiuksissa ja parrassa on miehen tyylin perusta

Päivitetty hiustenleikkaus aina on paras asuste uudelle tyylille. Jos peilikuva näyttää mielestäsi talven jäljeltä harmaalta ja väsyneeltä, on aika freesata look. Skarppi hiustenleikkaus ja kasvojen muotoa korostava parta korostaa luontaista komeutta sekä nostaa itsevarmuuden uudelle tasolle.

Parran muotoilulla voi tarvittaessa helposti myös karistaa talven aikana tulleen lisäkilon piiloon ja vahvistaa kasvojen muotoa sekä leukalinjaa. M Room -partureissa tarjoamme myös erilaisia värikäsittelyjä hiuksille niin terasseille kuin juhliin sopivaksi.

Hiusten ja parran viimeistelyssä on taivas rajana ja erilaisilla parta- ja hiusvahoilla tyylin muutos onnistuu helposti. Kosteuttavalla partaöljyllä jokainen parta näyttää parhaat puolensa. Parturisi auttaa sinua löytämään sopivat palvelut sekä tuotteet omalle lookillesi.

Ps. Muista myös ihonhoito. Puhdistus, kosteutus oikeanlaisilla tuotteilla ja katsetta terävoittävä M Room Eye Rescue -silmänympärysvoide viimeistele jokaisen miehen tyylin.


Kuvat @heysocialcocktail

M Roomin 15% etu FRENNin asiakkaille

Yhteistyön kunniaksi M Room tarjoaa FRENNin asiakkaille 15% edun valitsemastasi palvelusta tai tuotteesta parturiliikkeessä sekä verkkokaupassa koodilla MROOMXFRENN kesäkuun loppuun saakka. Etu ei koske lahjakortteja tai jäsenyyksiä.

Löydä lähin parturisi ja käy ostoksilla M Roomin verkkokaupassa 👉🏼 mroom.com

Seuraa meitä Instagramissa!
Miehet kesäkuntoon itsevarmuuden voimin. Seuraa @frennhelsinki & @mroom_official Instagramissa, niin olet hereillä yhteistyöstämme.

Täältä löydät FRENNin mukavat ja laadukkaat kesävaatteet moneen menoon 👉🏼 frennhelsinki.com

Mallit oldfarts.fi

Komeata kesää!
FRENN x M Room

Read more

FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon – modulaarinen mallisto
Style and material advice

FRENN x M Room: Miehet kesäkuntoon – modulaarinen mallisto

Mikäli kiinnostaa olla tänä kesänä katujen katseenvangitsija, ota nämä M Roomin ja FRENNin komeuden hoito- ja vaatevinkit huomioon.

Read more
Miika Nousiainen kirjailija TV-kasvo
FRENN Men

Miika Nousiainen – Tyylinä yksinkertaisuus

Miika Nousiainen on koko kansan rakastama kirjailija ja TV:stä tuttu humoristi, jonka älykkäille jutuille on helppo nauraa.

Read more